HU (scroll down for EN)

Pár nap múlva nyílik a Budapest Art Mentor évadzáró csoportos kiállítása, ahol az én munkáim is láthatóak lesznek. 

A megnyitó 2021. szeptember 29. (szerda) 18 órakor lesz, a Keleti Károly utcában. (fb event)

A hely a KÉPEZŐ, ami egy új kulturális tér a II. kerületben, a Margit-negyed projekt keretein belül hozták létre. Kurátorok: Czinder Fanni, Kusovszky Bea, Tóth Lea. Küldök a képekről néhány gondolatot:

“… benned a létra.”

Többnyire kollázs, vagy vegyes technikával dolgozom, a talált anyagok képpé formálása fontos számomra. Állandó inspirációt jelent, hogy újbóli felhasználásuknak köszönhetően – bizonyos mértékben – érvényesül a “nem-ártás” elve.

A kompozíciót tudatosan egyszerűsített természeti formákból építem, a dolgok (kövek, dombok, felhők, fák) vanságának lenyomata érdekel a felületen.

Az egyediségüket elvesztett motívumokból alakul ki az absztrakt táj, ami bárhol lehetne, és bárki emléke lehetne. Szabad tér. Hullámzó felület. Égen úszó felhők, vagy épp régről ismerős mező.

A papír alapú munkákhoz Hegedűs Fanni készített tölgyfa kereteket. Ezt azért emelem ki, mert Fanni fantasztikusan dolgozik a fával, és őszintén szólva még egyik munkám sem kapott ennyire különleges, és tökéletesen passzoló hordozót.

Az Instagram oldalamra már kikerültek a képek reprói, a KÉPEZŐben pedig 29-től élőben is láthatóak lesznek.

Ajánlok egy másik időpontot is: október 9-én, 18.00-tól Metzing Eszterrel és Murányi Marcellel közösen tárlatvezetést tartunk. Mesélünk a művekről, és rajtuk keresztül beszélgetünk a befogadás lehetőségeiről is.

Remélem, találkozunk!
Minden jót addig is,

zsuzsi

 

Czinder Fanni készítette a meghívónkat / Design by Fanni Czinder

EN

This will be the Budapest Art Mentor program 2020/2021 summarizing exhibition, and we would be honored and extremely glad if you join us, see our works, and have a chat about them. Venue: KÉPEZŐ art-to-go, Fb event

Thanks to our mentors, you were fantastic, and I am grateful!

Special thanks to Délia Vékony, Linda Bérczi, Anna Olajos, Kinga Györffy – I had some transformative moments with you,
and honestly, I couldn’t ask for more, could I?